• Facebook
  • Google
Norsk bokmål (Norwegian) English (UK)

GILDETUN

gildetunGildetun ble åpnet som et lite fjellhotellet tilbake på 60-tallet. Hele tiden har det familieeide hotell hatt gjester fra hele verden
på vei fra eller til Nordkapp. Hotellet og noe hytter er plassert på toppen av Kvænangsfjellet, 412 meter over havet, med en fantastisk utsikt over fjorden Kvænangen, fjellkjeden med isbreen Øksfjordjøkelen og Ishavet.

Les mer: GILDETUN

ARCTIC PANORAMA LODGE

arctic panorama lodgeMidt i hjerte av Nord Norge, ved innseilingen til Lyngenfjorden, ligger Arctic Panorama Lodge. omkranset av majestetiske fjell som speiler seg i Nordishavet. Lodgen er perfekt for rekreasjon, hvile og stillhet. Samtidig som mulighetene til aktiviteter i naturen nesten er uendelig.

Les mer: ARCTIC PANORAMA LODGE

HOTELL MARITIM

SKJERVOYHAVNHotell Maritim på Skjervøy er et fullservice hotell i hjertet av et sjarmerende fiskevær 70 grader nord. Vi kan tilby deg rimelig overnatting i moderne rom. Vårt arktiske kjøkken tilbereder varierte retter basert på lokale råvarer med hovedvekt på havets delikatesser. Etter middagen kan du spasere rett ut i vår storslåtte natur. Vi kan også skreddersy guidede opplevelser på land, sjø eller fjell.

Les mer: HOTELL MARITIM

REISAFJORD HOTEL

reisafjord-hotellReisafjord hotell befinner seg meget gunstig til i Sørkjosen havn, knappe 5 minutter fra Sørkjosen Lufthavn. Dette er et veldig personlig hotell som tilbyr store muligheter for deres neste konferanse eller møte. - lite nok til å være koselig og stort nok til å kunne by på all den moderne service og komfort du forventer.

Les mer: REISAFJORD HOTEL

HENRIKSEN GJESTESTUE

Henriksen gjestestueEn hjemmekoselig Gjestestue der alle rom har individuelt preg og en trivelig atmosfære. Vi har resturant og alle retigheter. Gjestestua ligger 4 km fra Storslett sentrum og i 5 min gangavstand fra Sørkjosen Lufthavn. Nærmiljøet er det flere populære turløyper i fjellet, som er godt merket. Om vinteren kan man spenne på seg skiene ved gjestestua og ta en tur i lysløypa, noen minutter unna og vi ligger midt i smørøyet for toppturer i Nord-Troms.

Les mer: HENRIKSEN GJESTESTUE

Happenings