• Facebook
  • Google
Norsk bokmål (Norwegian) English (UK)

Bli med

Storstee-WencheDette er turistinformasjonens digitale kanal i Nordreisa, Skjervøy og Kvænangen. Det er gratis for deg å registrere produkter her. Ta kontakt.

 

visitnorthtroms.com kommer til å bli vår viktigste verktøy for formidling av opplevelser i regionen. Men for at dette skal lykkes er vi helt avhengig av at dere som bedrifter bidrar og fyller websiden med et godt innhold og alle de gode produktene vi har i området.

Visitnorthtroms.com skal bli en turistinformasjon på nettet. Her skal turister og andre tilreisende finne det de trenger av informasjon for å kunne planlegge sin tur til regionen, men siden skal også kunne brukes som en reiseguide under oppholdet hos oss. Visitnorthtroms.com vil være tilpasset til bruk på smart-telefoner og lesebrett.

Reiselyst er det viktigste vi skaper på visitnorthtroms.com. Vi ønsker å bruke gode bilder som gir økt lyst til å oppleve det vi kan tilby. Her får dere muligheten til å vise fram deres produkter ved å gi oss bilder som vi kan bruke på siden. Hvis vi klarer å skape en følelse om at vår region er noe man må oppleve før man legger inn årene så har vi skapt oss en markedsfordel.


Nå går startskuddet, blir dere med?

For mer informasjon, kontakt webredaktør Beate Brostrøm. E-post

Happenings